Us donem la benvinguda al WordPress. Aquesta és la primera entrada. Editeu-la o suprimiu-la, i després comenceu a publicar!

Nota:

A causa de la situació de risc provocada pel coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries i les mesures preventives del Departament d’Interior a més pel decret d'estar d'alarma, decretat pel Govern de l'Estat, i en coneixement de la FEEC, l’organització de l'almogàver Muntanyes de Prades 2020 ha decidit ajornar la caminada de resistència, al 14 de novembre de 2020.

Els esportistes inscrits mantindran la seva plaça per aquesta nova data i, en aquells casos als quals els hi sigui impossible participar en la cursa, se’ls reservarà una plaça per l’edició del 2021 o se’ls retornarà l’import íntegre de la inscripció.

Comunicat de la FEEC recomanacions per l'afectació de covid19

Més informació