En preparació

Aquest any celebrarem el 8 d’octubre, la XVIII Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades. El poble escollit per fer la Caminada és Vallclara, i serà la darrera població que resta per fer tots els nuclis del Massís de les Muntanyes de Prades.

Per aquest motiu volem aprofitar la fita, per realitzar una exposició fotogràfica que reculli el que ha estat i és aquesta Caminada. Les Caminades pel Massís de les Muntanyes de Prades ens han fet descobrir molts indrets desconeguts i han ensenyat a conèixer el territori de la millor manera, que és caminant. També ens ha permès que ens reuníssim un grapat de gent durant aquests 18 anys!!!

L’objectiu és recopilar el material gràfic de totes les Caminades i fer-ne un triatge per fer l’exposició.

Si teniu material fotogràfic o vídeos us agrairíem que els els féssiu arribar. El lloc on es pot fer arribar el material gràfic és al Bar els Pagesos, Raval Robuster 34, Reus, horari: a les tardes de 5 a 9 (Quim Miralles) o al restaurant Brugent de Farena (Xavi Pagès).
O si és digital per correu electrònic: aamp@aamp.cat

Teniu de temps el més de maig per fer-nos arribar el material. Com més material tinguem més xula quedarà l’exposició!!! Us animem a participar.