Quant a

QUI SOM

L’associació d’amics de les Muntanyes de Prades va néixer l’any 1996 de la ma d’un grup de persones que van creure necessari organitzar-se per realitzar activitats que poguessin dinamitzar culturalment a la societat vinculada en aquestes muntanyes.

Des de llavors hem realitzat conferencies amb diversos temes: Internet. La natura ales Muntanyes de Prades. El món de la mel a les Muntanyes de Prades. També hem fet alguna exposició relacionat amb aquests temes.

Altres activitats importants han sigut els cicles d’excursions RACONS I RACONETS de les Muntanyes de Prades. I les QUATRE ESTACIONS a les Muntanyes de Prades.

L’activitat més important pero, que hem dut a terme fins ara, han sigut les XIX edicions de la CAMINADA PEL MASSÍS DE LES MUNTANYES DE PRADES, que des de el 2000 en la seva primera edició va ser a FARENA, de 35 km, el 15 d’octubre, recordem les altres edicions, Mont-ral, Capafons, Montblanc, Alcover, Vilaverd, Arbolí, Vilanova de Prades, Vilaplana, Prades, Albiol, Vimbodi, La Febror, La Riba, Alforja, L’Espluga de Francolí, Cornudella del Montsant, Vallclara i Aleixar, estem preparant la XX.

També hem coorganitzat i organitzat les dos edicions de la VOLTA EN BTT CAPAFONTS- CAPAFONTS “Muntanyes de Prades”.

La nostra Associació és oberta a tothom que vulgui treballar amb nosaltres amb qualsevol de les activitats futures que podem organitzar.

La nostra adreça és:

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE LES MUNTANYES DE PRADES
C/ Ample, 6 – MONT-RAL – 43364
aamp@aamp.cat