Reglament

Organització

La XVI Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades és una prova no competitiva que pretén donar a conèixer algun dels indrets més curiosos i bonics d’aquestes contrades. No obstant això, la prova és oberta a qui, amb esperit esportiu, vulgui realitzar-la amb el mínim temps possible. Els controls d’horari es regulen a criteri de l’entitat organitzadora.

Sortida

La sortida és el diumenge 11 d’octubre de 2015 de 8 a 9 del matí al Casal de l’Espluga de Francolí a la Plaça Montserrat Canals, 1.

Itinerari

Estarà degudament senyalat, sobretot els trams més conflictius.

En la guia i/o dorsal es descriu esquemàticament l’itinerari, corbes de nivell, situació dels controls i l’horari d’obertura i tancament d’aquests controls. Així mateix, serveix als participants per fer el seguiment de la ruta.

Desqualificació

És motiu de desqualificació:

1. No seguir el full de ruta en tots els controls.
2. No fer la totalitat del recorregut a peu.
3. Invertir més de dotze hores a fer el recorregut.
4. Embrutar o degradar l’itinerari i la muntanya en general, o contravenir a la normativa vigent sobre prevenció d’incendis.

Classificació

Tots els participants que no inverteixin més de deu hores a efectuar el recorregut i que no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats. No s’estableix obligatòriament cap classificació ordinal basada en el temps esmerçat, encara que l’organització té el costum de publicar aquesta classificació a títol informatiu en la pàgina web.

Inscripció

Les inscripcions s’han de fer per Internet a la pagina de la FEEC: www.feec.cat i/o in situ en el lloc de sortida, de les 7 h fins les 9 h del mati del mateix dia de la caminada.

El preu és:

Federats anticipats:22
No federats anticipats: 27
Federats in situ. Mateix dia: 27
No federats in situ. Mateix dia: 32

Es tancaran les inscripcions en assolir els 500 participants.
Es recomana informar-se abans del dia de la prova per saber les places lliures que puguin quedar, ho podeu consultar a la web.
Els federats han de presentar la seva targeta a l’hora de formalitzar la inscripció al punt de sortida.

Els drets d’inscripció Inclouen avituallament en els controls, samarreta commemorativa i bossa d’obsequis.

Pot participar-hi tothom major d’edat i menor amb l’autorització corresponent o acompanyat i que cregui que té les facultats per realitzar aquesta prova de mitjana resistència.

Disposicions finals

Aquesta caminada no és cap prova d’orientació per muntanya. Es pretén, per tant, que tots els participants suficientment preparats puguin efectuar-la seguint les marques que senyalitzaran el recorregut.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants inscrits, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. Els que abandonin la prova han de comunicar-ho al control més pròxim, o bé al telèfon 649 476 196 o 696 55 99 32. en cas d’emergència, si no hi ha cobertura es recomanar trucar al 112.

Tothom ha de seguir les instruccions que doni l’organització. Pel sol fet d’inscriure-s’hi, tot participant accepta aquest reglament.

El mal temps pot ser un obstacle per a la realització de la prova, per la qual cosa l’organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne el recorregut si ho creu convenient, per aquest motiu o per algun altre de prou greu. En el cas de suspensió de la prova, es convocarà una nova data.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament, el resoldrà l’organització.

Informació:

Tel.: 633 517 943 o [mailto]aamp@aamp.cat[/mailto]