Si esteu intereressats en participar a la Caminada Groga del dia 1 de juliol a Mont-ral, ompliu el següent formulari per reservar la vostra inscripció.


Dacord amb a la nova normativa europea de Protecció de Dades, aplicable a partir del 25 de maig de 2018 i el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) que serà aplicable a partir del 25 de maig de 2018. Aquest reglament comporta que: Associació d'amics de les Muntanyes de Prades l'informa que les dades facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades als nostres fitxers, amb l'única finalitat de poder fer la revervas de la seva sol·licitud de participar a la caminada groga. Un cop realitzada la caminada, seran elminades del nostre servidor i de les nostres plataformes informatiques.

Les úniques comunicacions que es realitzin per correu electrònic seran les necessàries per atendre la sol·licitud de reserva i informacio de la caminada. Les seves dades mai sera comunicades a tercers.

El Responsable del Tractament de les teves dades personals és l’entitat, Associació d'amics de les Muntanyes de Prades. Vostè en qualsevol moment podrà exercitar el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer, per escrit indicant el seu nom, cognoms, adreça i adjuntant fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça:

Veure l'adreça
Casa de Cultura s/n - 43354 Mont-ral (Alt Camp)